This blog contains a collection of our opinions on medical crimes and important social issues.
hoffmkasia@gmail.com
https://buycoffee.to/kasia.hoffman
2019-07-24
Poszczepienne uszkodzenia układu pokarmowego.
Gdy ten mechanizm sterujący zasadowością ciała zawodzi z powodu uszkodzenia układu nerwowego - nasze ciała, a jelita w szczególności nie są dostatecznie zasadowe lub stają się nawet kwaśne.
W środowisku zasadowym nie jest możliwy wzrost grzybów (fermentacja) i dlatego młodzi i zdrowi ludzie mają prawie sterylne jelita i prawie bezwonny stolec. Kiedy odczyn jelit staje się neutralny lub nawet kwaśny - rozpoczyna się fermentacja, wzdęcia, biegunki i zatrucie fermentującą treścią jelit.
W związku z tym uszkodzenia mózgu wywołane przez komponenty żywic wstrzykiwane ze szczepionkami (opisane w moich innych artykułach) powodują
zaburzenia pracy układu pokarmowego - fermentację, wzdęcia i biegunki.
Poszczepienne problemy jelitowe są WYŁĄCZNIE wynikiem uszkodzenia układu nerwowego dokonanego przez zatrucie chemiczne żywicami ze szczepionek (lub czasem naturalnie przez zatrucie polimeryzującymi estrami lub hydroksykwasami z owoców takich jak maliny lub jeżyny).
Usuwanie złogów żywicy uszkadzającej tkankę nerwową opisałam tutaj: mechanizm toksyczności szczepionek
2019-07-22
Fats - drying, hard, (poly)unsaturated - what's going on?
However, there are two types of fats that are harmful to us - because thay form deposits in tissues and organs causing degeneration and diseases.
Similarly to resins and fruit esters - polyunsaturated oils also called drying oils - accumulate and dry up in nerve tissue causing hormonal, immunological and cognitive deficiencies.
Drying fats (i.a. linseed oil, hemp oil, polyunsaturated fractions of edible oils) cross-link (dry up) spontaneously or much more quickly when come into contact with lactic acid naturally found in tissues.
Drying oils have been used for centuries for oil paints production - but they are not suitable for the lubrication of machines (they form sinters) and are not edible as well.
The other type of harmful fats are hard (long-chain) fats which in body temperature are solid. Tallow and other hard fats from nuts are gradually deposited in tissues causing their degeneration. Contrary to false opinions promoted in the media, nuts are not healthy - the contain both drying and hard fats.
Good fats are saturated fats that are liquid at body temperature, i.e. butter, chicken/goose fat, olive oil from mature (mature=saturated) olives, refined sunflower oil. The common problem with olive oil is its falsification! Canola oil is a marketing name for rapeseed oil which contains some harmful erucic acid.
How to check if the sunflower oil or olive oil does not contain a polyunsaturated drying fraction? Lubricate the plate with it and leave in the sun - ultraviolet accelerates drying reaction. If after a few days the oil thickens, it means that it is inedible. Easy scorching of the oil when frying is also a clear symptom that oil contains polyunsaturated fraction and is inedible.
The butter contains high-order alcohols, which have the properties of dissolving some fruit polyesters. Butter must not be heated to keep the property as the alcohols evaporate when heated.
2019-07-02
Gut - brain connection explained
Borys Krupa, Katarzyna Hoffman
Almost any brain injury results in compromising its hormonal
activity. Our brains use hormones to control work of our kidneys which produce alkaline blood and acidic urine thus
precisely setting pH of our bodies to be alkaline (healthy is when
pH>7.3).
When this mechanism fails due to neural injury - our bodies and intestines in
particular become not alkaline enough or even acidic.
In
alkaline environment no fungal growth (fermentation) is possible and
this is why young and healthy people have almost sterile intestines and
almost odorless stool. When intestines become neutral or even acidic
fermentation starts.
This is why brain injuries made by
vaccines containing resin precursors (described in my other posts i.a. here: vaccine toxicity explained) cause as a RESULT
gastrointestinal problems - fermentation, bloating, diarrhea, dyspepsia and
accelerated passage.
The gut-brain connection is real -
but gut problems are ONLY a result of a neural damage made to the brain
by chemical poisoning with resins from vaccines (or naturally by
polymerising toxic hydroxyacids from fruits like raspberries or
blackberries).
The whole thing is relatively simple but
was deliberately messed to make sure mothers are perceived as crazy and
oversensitive when they complain about gastrointestinal problems of
their poisoned kids.
This is a natural resin (amber) containing toxic succinic acid:
Please share, copy, distribute, discuss and consider supporting our educational efforts:
-
paypal
- international transfers:
- IBAN: PL61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
- BIC (SWIFT): BPKOPLPW 61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
2019-05-25
Harmful alternative therapies - an overview of natural methods of killing skeptics who do not believe in an academic medicine.
This is why I also collect absurdities of natural medicine to warn its followers.
- The so-called "dr Budwig's therapy" - that is, eating white cheese with linseed oil - is in fact eating polyunsaturated drying oil with its hardener (lactic acid from cheese). Lactic acid cross-links (dries) in contact with unsaturated fatty acids. If someone wants to deepen the hormonal failure of their brain and other organs - proper and very effective therapy! Please note that medicine very intensively advertises polyunsaturated fractions of drying oils (omega-3) as supposedly healthy!
- Fresh fruits or pickled veggies (also juiced) - organic acids dramatically increase absorption of gluten (chewing gum) from grains which is deposited in pancreases, arteries, hearts and other tissues - which causes diabetes, hypertension and other "civilization" diseases. Any non-toxic acidic food may be eaten with milk proteins as they block gluten absorption.
- Beetroot naturally accumulate boron compounds (similarly grapes) - which causes bone marrow suppression thus reducing immunity. Beetroot should be eaten rarely! Pickled beetroot is even more harmful than raw, because lactic acid further increases the absorption of gluten.
- Apple vinegar, lemon juice and other "acid therapies" - which, regardless of the type of acid used, are calculated to induce diabetes, hypertension, and depression by increasing the absorption of gluten gum.
- Celery family (Apiaceae) - a family of plants that has been used for centuries for poisoning rodents and worms. Parsley, celery, caraway, cumin, black cumin, coriander, hemlock and other. In the past, the bread was sprinkled with caraway, so that the mice would not eat it, the celery was planted around vegetable gardens to poison the rodents. Socrates is poisoned with hemlock. Celery family vegetables contain different amounts of neurotoxic carvon that damages nervous and endocrine systems.
- Natural resins - honeydew, hop resin, cochineal are commonly used to damage nervous system - hop resin dissolved in alcohol known as beer from ancient times (Egypt) is gradually turning workers into (intellectual) slaves. Honey containing conifer resin (honeydew) can kill a child by choking neurons of a brain stem and adults are gradually injured and turned into clients of doctors and pharmacies.
- Therapies based on hydrogen peroxide (Nieumywakin and other fraudsters) are calculated on the poisoning of naive people with pyrophosphates used to stabilize hydrogen peroxide. Consumption of hydrogen peroxide leads to precipitation from the body of thiamine which causes metabolic collapse. Today, schools do not teach people to distinguish the difference between ortho-, meta- and pyro- phosphoric acids, so people do not even know that some phosphoric compounds are highly toxic and some are crucial for life.
- Chlorine Dioxide - turns into tissues in hydrochloric acid and digests body proteins including neurons - which causes sedation and reduction of neurological symptoms in people with a nervous system damaged by resins and polyesters - but this happens at the expense of neuronal death. It is a treatment as effective as death, which is known to cure all diseases.
- and many more ....
2019-05-02
Powikłania poszczepienne (autyzm, porażenia, alergie, etc) - mechanizm zatrucia i odtruwania.
Naturalnym źródłem salicylanów jest jak wiadomo drewno wierzbowe (łać. Salix). Tradycyjnie salicylany ekstrahowano kory i drewna wierzbowego rozcieńczonym alkoholem (6-10%), bo w samej wodzie rozpuszczają się słabo. Salicylany uzyskiwane naturalnie mają nieznane stężenia co uniemożliwia ich precyzyjne dawkowanie, przez co nie nadają się do podawania dzieciom.
Oszuści z farmacji rozpowszechniają w sieci fałszywą informację, że salicylany szkodzą osobom z powikłaniami poszczepiennymi aby uniemożliwić ich właściwe, przyczynowe leczenie. Zalecają dietę bezsalicylanową, która jest absurdem, bo nie ma żadnych dostępnych pokarmów zawierających salicylany - najbliższym człowiekowi naturalnym źródłem salicylanów jest drewno wierzby i topoli!
Przy okazji rozpowszechniane jest inne szkodliwe kłamstwo - że w rzeczywistości mocno neurotoksyczne owoce - maliny i jeżyny rzekomo zawierają salicylany - podczas, gdy te owoce są trujące gdyż zawierają sieciujące hydroksykwasy - m.in. silnie neurotoksyczny kwas galusowy. Farmacja tym samym perfidnie sugeruje, że trujące owoce są lekarstwem! Sugerowanie, że trujące maliny mają właściwości lecznicze ma bardzo długą historię, bo uszkadzanie dzieciom wzroku malinami/jeżynami przez wieki oznaczało zamienianie je w niewolników do pracy fizycznej - okulary to stosunkowo nowy wynalazek. Neurotoksyczne owoce powodują także upośledzenia intelektualne o różnym nasileniu i popularny zespół Aspergera. Imperium Rzymskie potrzebowało niewolników do pracy fizycznej a nie zdrowych i inteligentnych poddanych.
Reasumując - wbrew fałszywej obiegowej opinii rozpowszechnianej przez oszustów z farmacji - w malinach i jeżynach nie ma salicylanów a jest za to silnie neurotoksyczny niezwiązany kwas galusowy powodujący całkowicie naturalnie - poronienia, wady wrodzone, wady rozwojowe - wady wzroku, krzywice oraz alergie i białaczki, a salicylany znajdują się w drewnie wierzbowym i niezatrutej dodatkami niepowlekanej aspirynie - i rozpuszczają one złogi trujących sieciujących trwale żywic, estrów i hydroksykwasów.
W przypadku dzieci bardzo ważne jest odpowiednio niskie i precyzyjne dawkowanie źródła związanego kwasu salicylowego (nie samego kwasu salicylowego!), czyli należy użyć substancji pozwalającej na precyzyjne dawkowanie - znanej wszystkim (niezatrutej dodatkami, czystej!) aspiryny, która jest estrem kwasu salicylowego uwalniającym sam kwas salicylowy dopiero w wątrobie.
Zbyt duża dawka spowoduje nasilone objawy zatrucia wtórnego rozpuszczanymi przez kwas salicylowy żywicami i poliestrami czyli tzw. astmę salicylanową (aspirynową), która jest przejściowym objawem zatrucia rozpadającymi się w tkankach złogami poliestrów i polihydroksykwasów (żywic).
Dawka początkowa nie przekraczająca 8mg/kg/dzień jest bezpiecznie niska - pozwala zaobserwować minimalne objawy uboczne płynięcia rozpuszczanych złogów. Precyzyjne dawkowanie zapewnia zwykła, niepowlekana aspiryna bez żadnych dodatków. Należy starannie rozpuścić 1 niepowlekaną tabletkę 325 lub 500mg w 200ml wody i podawać precyzyjnie odmierzoną ilość jej roztworu - przy proporcjach 500mg/200ml w 1ml jest 2.5mg aspiryny, czyli osoba ważąca 20kg powinna dostać nie więcej niż 20*8=160mg czyli 64ml roztworu 2.5mg/ml na dobę. Analogicznie dla roztworu 325mg/200ml = 1.625mg/ml. Uwaga - aspiryna rozpuszczona w wodzie stopniowo ulega hydrolizie - rozpada się na kwasy składowe - dlatego należy ją zużyć w ciągu godziny a przed spożyciem zjeść trochę sera/śmietany/mleka.
Opisany w literaturze mityczny "syndrom Reye'a" jest tylko objawami zatrucia wtórnego tym co aspiryna rozpuszcza w tkankach. Sama aspiryna (nie zatruta szkodliwymi dodatkami!) nie jest toksyczna w ogóle - kwas salicylowy jest obojetny dla organizmu i wszystkie nieprzyjemne efekty jego działania to skutek zatrucia tym co kwas salicylowy rozpuszcza w tkankach. Dlatego dawki aspiryny dla dzieci powinny być odpowiednio małe (<8mg/kg/dzień) i w przypadku pojawienia sie gorączki lub objawów grypopodobnych (gorączka to neurologiczny objaw zatrucia rozpuszczanymi żywicami i poliestrami) podawanie kolejnych dawek powinno być wstrzymane do czasu ustąpienia objawów zatrucia wtórnego.
W trakcie leczenia należy włączyć do diety możliwie jak największe ilości surowego (nieogrzewanego) masła. Masło zawiera alkohole wysokorzędowe, które rozpuszczają niektóre rodzaje poliestrów i żywic co przyspiesza proces usuwania z tkanki nerwowej rozpadających się resztek toksycznych żywic i poliestrów. Masła nie należy ogrzewać powyżej temperatury ciała, gdyż zawate w nim alkohole myjące tkanki parują i masło traci swoje właściwości lecznicze! Masło należy podawać możliwie jednocześnie z aspiryną, gdyż działa synergistycznie - wzmaga działanie myjące aspiryny.
Farmacja używa strachu aby szczepić dzieci truciznami - i używa także strachu aby mieć pewność, że nie zostaną wyleczone z trwałych uszkodzeń poszczepiennych. Dzieci leczone niezatrutą dodatkami aspiryną wychodza z autyzmu i porażeń nerwowych gdyż żywiczne złogi w ich mózgach ulegaja powolnemu rozpuszczeniu. Gigantyczny biznes jakim jest alergologia nie ma szans istnienia w świecie, w którym ludzie wiedzą, że aspiryna myje tkankę nerwową usuwając złogi z toksycznych leków i owoców (malin i jeżyn) usuwając przyczynę alergii.
więcej o aspirynie tutaj: o aspirynie
Aspiryna musi być zwykła, niepowlekana, bez żadnych zbędnych i szkodliwych dodatków! Palmitynian cynku w aspirynie powlekanej (np. aspirin pro) to 2 trucizny w jednym - obie (łój i cynk) niszczą tkankę nerwową! Celuloza krystaliczna stosowana jako wypełniacz kaleczy tkankę nerwową, zwykła celuloza miękka - zwana ligniną jest bezpieczna, woski i żywiczne barwniki (np. koszenila) także uszkadzają tkankę nerwową!
Przy dawce nie przekraczającej 8mg/kg/dzień żywiczne i poliestrowe złogi powinny zostać usunięte z tkanki nerwowej po około 3-4 miesiącach. Początkowa dawka musi być bardzo mała - gdyż płynące poliestrowe złogi mogą spowodować objawy neurologiczne wynikające z wtórnego zatrucia - w tym gorączkę i objawy podobne do astmy (tzw. astmę aspirynową) - które samoistnie ustępują. W przypadku pojawienia się podwyższonej temperatury należy zrobic przerwę w podawaniu aspiryny i odczekać aż temperatura wróci do normy - gorączka to także objaw wtórnego zatrucia rozpadającymi sie złogami polihydroksykwasów ze szczepionek/toksycznych owoców.
Dobrze jest aby w momencie podania aspiryny w żołądku znajdowały sie białka mleka - blokujące zwiększone wchłanianie glutenu w przypadku jego zmiękczenia przez kwasy organiczne. To zalecenie dotyczy każdego kwaśnego pokarmu czy to jagód, truskawek, pomidorów czy kiszonek - do kwaśnych pokarmów zawsze należy dawać ser lub śmietanę aby białkami mleka blokować wchłanianie upłynnianego przez kwasy organiczne glutenu.
Podsumowując - najpierw miękki ser/śmietana/mleko aby w żołądku była kazeina a potem odpowiednio niska i dobrana do wagi dawka aspiryny niepowlekanej bez trujących dodatków. Nie wolno zbyt wcześnie zwiększać dawki dobowej, gdyż spowoduje to szybsze spływanie poliestrowych złogów z przestrzeni międzyneuronalnych i silne objawy wtórnego zatrucia!
Surowe (nie ogrzewane powyżej temperatury ciała) masło synergistycznie wzmacnia działanie myjące aspiryny - zawiera alkohole wysokorzędowe rozpuszczające wiele żywic i poliestrów. Dodatkowo jak każdy tłuszcz metabolizuje do kwasów karboksylowych, które również wzmacniają właściwości myjące aspiryny.
- woski
- akrylany (methacrylic acid, ethyl acrylate)
- ftalany
- celuloza krystaliczna kalecząca tkanki (microcrystalline cellulose)
- shellac, koszenila (cochineal, prekursor żywicy)
- sole cynku (niszczą metabolizm)
- stearyniany, palmityniany (łój dusi tkanki)
Otrzymuję wiele opinii od osób z wykształceniem medycznym, że kwas bursztynowy jest bezpieczny jako, że jest rzekomo częścią metabolizmu człowieka. Odpowiadam wtedy, że nóż w szufladzie to nie to samo co nóż w sercu - a kwas bursztynowy w przestrzeniach międzyneuronalnych jest trucizną niezależnie od tego ile bzdur w tej sprawie wpompowano im do głów - nawet jeśli rzekomo występuje w mitochondriach (w co bardzo wątpię ale podważanie tez p. Krebsa nie jest tematem tego artykułu). Medycyna NIE jest nauką tylko rzemiosłem udającym naukę opartym na wielu fałszywych aksjomatach - mówiąc krótko - perfidnym oszustwem istniejącym aby szkodzić ludziom!
Niektóre szczepionki z wymienionymi jawnie w składzie trującymi żywicami:
Fluarix for influenza - α-tocopheryl hydrogen succinate
Flulaval for inluenza - α-tocopheryl hydrogen succinate
Prevnar 13 for pneumococci - succinate buffer (succinic acid) (earlier maleic acid)
szczepionka DTP (błonica, tężec, krztusiec) - bufor bursztynianowy
Proszę udostępniać, kopiować, rozprowadzać, dyskutować i w miarę możliwości wspierać finansowo nasze wysiłki edukacyjne (tytuł przelewu - darowizna):
- https://buycoffee.to/kasia.hoffman
- paypal
- przelewy krajowe: 61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
- przelewy międzynarodowe: PL61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
2019-05-01
Poisonous vaccines - mechanism of toxicity and detoxification.
As
some of you probably know healthy brain is like a clean sponge which is
constantly supplied by flow of the cerebrospinal fluid. When the sponge
becomes dirty with resins, polyesters, cross-linked hydroxy acids,
drying oils or crystalline cellulose dust - the flow is limited, neurons
are choked and the brains hormonal, cognitive and other functions
deteriorate.
Vaccines
are "preserved" with liquid precursors of resins and polyesters - succinic and maleic (not malic!) acids or
their salts: succinates and maleinates. Both are well known components of natural resins and can also be obtained synthetically. These liquid compounds cross-link in contact with lactic acid normally
present in tissues thus forming solid deposits which damages nerve tissue. Lactic acid is widely known and used as a resin hardener.
The
more lactic acid there is in tissues - the bigger damage the resin injected with vaccine will
cause. This is why kids who are tired during or days after vaccination
(have more lactic acid in tissues) have much more severe neural damages.
People with medical background are confused (basically stunned) by the fact that succinic acid allegedly occurs associated with enzymes in mitochondria (Krebs cycle) - which for these ignorants means that succinic acid is also safe throughout the body (interiors of cells and extracellular space). The absurdity of this medical pseudo logic is similar to the idea that the sand in the gearbox of a car is safe and healthy for it as it is safe when it is transported by car or the knife in the stomach is safe and healthy as it is harmless in a kitchen drawer.
How medical "professionals" were deceived to assume that resin poisons are normal and safe: how pharma fooled medical "professionals"
Resin precursors are ofted hidden in the
composition of vaccines as additional substances - for example tiomersal
which is known for its mercury slight toxicity often contains maleic/succinic
acid as undisclosed ingredient.
Since
ancient times pharma was only poisoning kids by promoting neurotoxic
fruits containing free gallic acid - raspberries, blackberries and
elderberries - but now this is obviously not enough for them and
vaccines are also used to damage kids health. Neutrotoxic
raspberries/blackberries are today the most common natural cause of
vision impairments, scoliosis, allergies and leucemias in kids.
This is how looks natural maleic (maleic - not malic!) acid resin:
and this is a natural amber resin containing succinic acid:
So how to remove the deposits of synthetic cross-linked (dried up) resins and / or fruit
polyesters from the nervous tissue of a child poisoned with a toxic
vaccine "preserved" with maleinates or succinates or toxic fruits
containing free gallic acid?
that is ...
How
to cure autism, allergies, bloating, atopic dermatitis, epilepsy, nervous palsy
and dozens of other diseases caused by medicine and pharmacy cheaters
using natural and synthetic poisons (raspberries, blackberries and
preservatives in vaccines - containing crosslinking resins - maleic,
succinic, gallic, etc.) and drying oils (linseed oil, hemp oil) used in
supplements?
Damage to the nervous system of the child and the
entire range of neurological and physiological symptoms occurs when
he/she is poisoned with a substance capable of cross-linking in tissues
with lactic acid. The preservatives injected with the vaccines are one
component of the two-component adhesive - while the other (lactic acid)
is naturally in tissues.
In order to dissolve the deposits of
polyesters, resins and drying oils (polyunsaturated marketed as omega-3)
deposited in children's brains, you should use an aromatic carboxylic
acid, which is not itself to cross-link and create deposits. Such acids are e.g.
salicylic acid or benzoic acid.
The natural source of salicylates is, as you
probably know, willow wood (Salix in Latin). Traditionally,
salicylates are extracted with diluted (<10%) alcohol from willow wood as salicylate poorly dissolve in water. Of course no alcohol should be given to kids! The natural source of benzoates is strong coffee. As coffee acids are not bound coffee must be drunk with milk to block increased by acids gluten absorption.
Pharma criminals are spreading false information that salicylates harm vaccine-injured people to make sure they do not get proper, causal treatment. They recommend a non-salicylate diet, which is a pure nonsense as there are no foods containing salicylates at all. The only easily available natural source of salicylates is willow wood!
Pharma suggests to avoid salicylates claiming that they are the reason why really toxic fruits which in fact contain i.a. toxic gallic acid like raspberries and blackberries worsen neurological state of vaccine injured people. The lie is extremely insolent and harmful as salicylates dissolve the poisons which are in these fruits.
To sum up - contrary
to false and harmful information spread by pharma criminals - there are no
salicylates in raspberries/blackberries - but there is a strongly neurotoxic free
gallic acid in them that quite naturally causes vision damages, scoliosis, allergies and
leukemia. Salicylates are naturally found in willow wood - not in any available foods.
In
the case of children, a very low and precise dosage is very important -
because too high dose will cause so-called salicylic (aspirin) asthma.
Doses less than 6 mg / kg / day (3mg/lb/day) are low enough and safe.
Precise dosing provides a regular, non-coated aspirin without any
additives. The 325 or 500mg regular tablet should be well dissolved in
200ml water - and appriopriate amount of solution used (in the case of
500mg tablet the solution contains 500mg/200ml=2.5mg/ml). A 30kg person
should not get more than 30kg*6mg/kg=180mg a day which is 72ml of the
2.5mg/ml solution.
The
so called Reye's syndrome is just an intensive secondary poisoning of
what aspirin is dissolving. If the pace of dissolving deposits in nerve
tissue is low - adverse reactions are limited and harmless. Proper
(non-poisoned with additives) aspirin is not toxic at all - any adverse
effects are caused by what is dissolved in tissues. This is why dosages
must be low and if fever occurs aspirin must be ceased until fever
ends. Pharma uses fear to make people vaccinated and uses fear to make
sure they are not cured. Kids get out of autism and palsies because
deposits in their brains are slowly dissolved. Allergy business
disappears when people understand that non-poisoned with additives
aspirin cleans their neural tissue thus removing allergies.
More about aspirin here: https://medical-lies.blogspot.com/2019/02/aspirin-universal-antidote-for-many.html
Aspirin
must be regular, non-coated, without any unnecessary and harmful
additives! Zinc palmitate in coated aspirin (eg aspirin pro) are two
poisons in one, both (tallow and zinc) destroy nerve tissue! Crystalline
cellulose damages nerve tissue as well!
At a dose of maximum 6mg / kg / day (3mg/ lb / day), resin deposits should be removed from the nervous tissue
within ca. 3-4 months. The dose must be very small - because flowing resin
deposits can cause neurological symptoms resulting from secondary
poisoning - including fever and asthma-like symptoms (so-called
aspirin-induced asthma) - which disappear spontaneously. When fever
occurs aspirin should be ceased and restarted only after fever passes.
During the process of dissolving resin and polyester deposits one should include as much unheated (!) butter as possible in your diet. The butter contains high-grade alcohols that dissolve certain types of polyesters and resins, which speeds up the process of removing the decaying residues of the deposits from nerve tissue. Butter should not be heated above body temperature (!), because the alcohols evaporate (which smells beautiful) but the butter loses its healing properties!
It
is good to have milk proteins in the stomach at the time of aspirin -
blocking the absorption of gluten as all organic acids increase its
absorption. This recommendation applies to any sour food, whether it is
blueberries, strawberries or tomatoes - always milk, cheese or cream for
sour foods to block the absorption of gluten with milk proteins
(casein).
To sum up - for kids - first milk proteins and then an appropriate
size of plain, non-coated aspirin without any toxic additives and plenty of raw butter. Do not
increase the daily dose, as this will result in faster removal of
polyester deposits from inter-neuronal spaces and symptoms of secondary
poisoning!
Adults do not need aspirin - strong (robusta) 100% coffee in milk and some pure vodka is the resin dissolving mixture for them.
All cardio/baby aspirins contain a set of toxic ingredients - they are designed to harm not to cure people!
List of some toxic ingredients commonly found in wrong aspirins:
- waxes
- methacrylic acid
- ethyl acrylate
- microcrystalline cellulose (cutting tissues)
- shellac, cochineal (resin)
- croscarmellose salts (eg sodium)
- sterynate, palmitynates (tallow)
- zinc salts (damage metabolism)
Some vaccines with toxic resins revealed in their inserts:
Influenza (Fluarix Tetra) - α-tocopheryl hydrogen succinate
Influenza (Flulaval) - α-tocopheryl hydrogen succinate
Pneumococcal (PCV13 – Prevnar 13) - succinic acid buffer
I get plenty of hateful and aggressive reactions from people with
medical background claiming that succinic acid is safe as it is
allegedly part of human metabolism. Medicine is a craft (not a science!)
based on many false axioms making its people stupid and aggressive when
confronted with truth and reality. Resins damage tissues - and nerve
tissue is the most vulnerable - no matter how many lies you were taught
to be able to poison people!
Please share, copy, distribute, discuss and consider supporting our educational efforts:
-
paypal
- international transfers:
- IBAN: PL61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
- BIC (SWIFT): BPKOPLPW 61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
https://www.ebay.com/itm/Generic-Bayer-Adult-Original-Strength-Aspirin-325-mg-600-Uncoated-Tablets/202406260761?epid=1178237554&hash=item2f205a7019:g:340AAOSwoyVbdx49
https://www.ebay.com/itm/Aspirin-Bestselling-Pain-Reliever-and-Fever-Reducer-325mg-1000-Tabs/223660749621?hash=item3413383335:g:dz0AAOSw56NdeWS9
2019-03-23
Vitamin D in linseed oil - two poisons for one child
Synthetic vitamin D administered to children causes premature calcification of long bones - thereby causing premature arrest of bone growth in long limbs, resulting in a loss of body proportions.
Disproportionately short limbs with normal torso size are the result of supplementation with synthetic vitamin D.
In addition to disturbing body proportions, supplements with vitamin D often contain linseed oil, which is a drying oil (polyunsaturated means cross-linking or drying in contact with lactic acid - and does not mean healthy at all!). Oil paints are made of linseed oil.
Drying oils, i.e. polyunsaturated fatty acids advertised intensively by pharma criminals as allegedly healthy omega-3, undergo slow spontaneous cross-linking (drying) or fast drying in contact with lactic acid found in tissues. Then, they form a deposit of dried oil paint in tissues thus damaging them.
Poisoning people with linseed oil supplements is therefore a damage to the nervous, endocrine and immune systems. The result is a drop in intellectual potential, allergies and developmental defects.
Why do governments not react when the pharmaceutical industry is poisoning children? Because officially medical "sciences" do not know that polyunsaturated fats, ie drying oils, are drying and oil paints are produced by adding lactic acid to linseed oil. Officially omega-3 is healthy, the problem is that it is a poison.
The so-called. Dr. Budwig's diet is a natural way of killing people who are skeptical about the nonsense of academic medicine - people are given linseed oil with cheese - that is, a drying oil with lactic acid that accelerates the drying of oil.
As we can see again and again - medicine is a bunch of harmful nonsense, not excluding natural and alternative one.
The proper source of vitamin D for mammals is whole milk and whole cheese. There is need and no sense to buy harmful chemicals in the pharmacy! Of course, the milk must not be contaminated with boron compounds (borax) which cause bone marrow suppression and tuberculosis - that is, one that curdles.
Please note that hemp oil is also a drying oil - it forms deposits in tissues damaging them!
Please consider donating our studies and educational efforts!
O naturze pasożytnictwa.
Katarzyna Hoffman W przyrodzie żaden pasożyt nie eksploatuje nadmiernie swojego żywiciela, bo powoduje to jego własną szkodę, a że w zasa...

-
Katarzyna Hoffman Jak prawdopodobnie część z Państwa wie - zdrowy mózg ma na poziomie komórkowym strukturę podobną do gąbki, która je...
-
Katarzyna Hoffman As some of you probably know healthy brain is like a clean sponge which is constantly supplied by flow of the cere...
-
Lista produktów szkodliwych , których jedzenie niszczy zdrowie: piwo - żywica chmielu rozpuszczona w alkoholu wynaleziona w starożytnym Egip...