2020-06-11

Koronawirus czyli przeziębienie zabijające ludzi z uszkodzoną szczepieniami odpornością.

Katarzyna Hoffman


Koronawirusy są znane od lat 60-tych XX wieku jako te, które powodują u ludzi zwykłe przeziębienia ("common cold"). Dziś na "koronawirusa" chorują objawowo i umierają jedynie osoby, których odporność została wcześniej zniszczona - m. in. przez neurotoksyczne szczepienia przeciw grypie i HPV. Mamy zatem epidemię uszkodzeń układu odpornościowego u ludzi otrutych szczepieniami a nie epidemię wirusa! Trudno nie zauważyć, że podsycanie przez media tej koronawirusowej histerii służy jedynie wymuszaniu histerycznej legislacji i zastraszaniu ludzi aby przyjmowali kolejne trujące szczepienia.

Szczepionki są konserwowane płynnymi prekursorami żywic i poliestrów - pochodnymi kwasu bursztynowego i maleinowego (w ang. ulotce: succinic, succinate, maleic, maleinate) zwanymi także "buforem bursztynianowym", które sieciują (zasychają) w tkankach w kontakcie z kwasem mlekowym, który jest znanym utwardzaczem żywic, co powoduje uszkodzenia m. in. układu nerwowego a w konsekwencji uszkodzenie odporności, autyzm, uszkodzenie mięśnia sercowego, porażenia nerwowe i zgony. Rozpuszczanie żywic tworzących złogi w tkankach jest możliwe. Dokładny opis mechanizmu toksyczności szczepionek oraz usuwania poliestrowych/żywicznych złogów z tkanki nerwowej znajdziecie tu: toksyczne szczepienia



Infekcje wirusowe leczy się cysteiną ze zwykłej żółtej cebuli (cebula czerwona ma znacznie mniej cysteiny!) a nie witaminą C, która jak każdy kwas organiczny lawinowo zwiększa wchłanianie glutenowej gumy ze zbóż powodującej cukrzycę, nadciśnienie, otyłość, demencje, zawały i wylewy! Cebulę można jeść w dowolnej formie - nie musi być surowa, gdyż cysteina dobrze znosi gotowanie i smażenie.
Tzw. powikłania pogrypowe są de facto powikłaniami po przyjęciu dużych dawek kwasów organicznych (owoce, soki, witaminy, suplementy) zwiększających wchłanianie glutenu. Gluten uszkadza naczynia wieńcowe, trzustkę, osłabia odporność, układ nerwowy i hormonalny.

Przywracanie właściwej odpowiedzi immunologicznej uszkodzonej między innymi przez żywice ze szczepionek i/lub polimeryzujące estry z owoców zachodzi gdy jemy surowe, nieogrzewane masło, którego składniki (alkohole wysokorzędowe) rozpuszczają niektóre ww. złogi w tkance nerwowej tym samym pozwalając na jej regenerację.


Proszę udostępniać, kopiować, rozprowadzać, dyskutować i w miarę możliwości wspierać finansowo nasze wysiłki edukacyjne:

  • paypal
  • przelewy krajowe:  61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
  • przelewy międzynarodowe: PL61 1020 1068 0000 1802 0292 1096



O naturze pasożytnictwa.

 Katarzyna Hoffman   W przyrodzie żaden pasożyt nie eksploatuje nadmiernie swojego żywiciela, bo powoduje to jego własną szkodę, a że w zasa...