Niektóre serie szczepionek są konserwowane kwasami maleinowym i bursztynowym, które w kontakcie z kwasem mlekowym w tkankach sieciują (zasychają) niszcząc tkankę nerwową. Polihydroksykwasowe złogi duszą neurony powodując znane objawy: porażenia nerwowe, autyzmy, wady rozwojowe, wady wzroku, alergie, atopie i białaczki - wszystkie te choroby to efekt uszkodzenia neuronów przez neurotoksyczne konserwanty.
Farmacja od wieków truje płody i dzieci naiwnych matek niezwiązanym kwasem galusowym z malin i jeżyn - a dziś w ramach postępu używa także syntetycznych trucizn jako konserwantów w szczepionkach.
Wstrzykiwanie ludziom jednego ze składników kleju dwuskładnikowego w sytuacji gdy drugi składnik jest naturalnie w tkankach jest perfidną zbrodnią.
Farmacja spreparowała ostatnio wątek "toksycznego" aluminium aby ośmieszać ruchy antyszczepionkowe - glin jest powszechny w przyrodzie i całkowicie obojętny dla zdrowia - do tego stopnia, że wiele osób ma w domach garnki i czajniki aluminiowe.
Dyskusja farmacji z farmacją o fikcyjnym zagrożeniu aluminium jest parodią, która ma ośmieszyć przeciwników neurotoksycznych szczepień. To co truje na prawdę pozostaje poza dyskusją i jest skutecznie zasłaniane bzdurami o aluminium, metalach ciężkich i dna abortowanych dzieci.
This blog contains a collection of our opinions on medical crimes and important social issues.
hoffmkasia@gmail.com
https://buycoffee.to/kasia.hoffman
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
O naturze pasożytnictwa.
Katarzyna Hoffman W przyrodzie żaden pasożyt nie eksploatuje nadmiernie swojego żywiciela, bo powoduje to jego własną szkodę, a że w zasa...
-
Katarzyna Hoffman Jak prawdopodobnie część z Państwa wie - zdrowy mózg ma na poziomie komórkowym strukturę podobną do gąbki, która je...
-
Lista produktów szkodliwych , których jedzenie niszczy zdrowie: piwo - żywica chmielu rozpuszczona w alkoholu wynaleziona w starożytnym Egip...
-
Katarzyna Hoffman As some of you probably know healthy brain is like a clean sponge which is constantly supplied by flow of the cere...
No comments:
Post a Comment