Borys Krupa, Katarzyna Hoffman
Dlaczego zarówno łososie oceaniczne jak i hodowlane są naturalnie trujące?
Łososie w naturze żywią się krylem - małymi skorupiakami posiadającymi pancerzyki zrobione z pomarańczowej żywicy utwardzonej jonami wapnia.Kryl i krewetki wytrawione kwasem solnym uwalniają tę żywicę i każdy może ją zobaczyć na własne oczy.
Łosoś hodowlany musi być karmiony krylem aby jego mięso przypominało mięso łososia - bez pomarańczowej żywicy z kryla mięso łososia nie jest wybarwione na charakterystyczny kolor.
Kryl jest bardzo tani, więc podejmowane są próby karmienia nim innych zwierząt - tak powstał pstrąg łososiowy - czyli pstrąg zatruwany krylem o mięsie koloru łososiowego.
Kropienie łososia cytryną znacząco zwiększa wchłanianie pomarańczowej żywicy i jest rodzajem okrutnego samookaleczenia!
Jedzenie krewetek i łososia powoduje znaczną niewydolność układu nerwowego i hormonalnego - obniża sprawność intelektualną, powoduje alergie i białaczki!
Proszę udostępniać, kopiować, rozprowadzać, dyskutować i w miarę możliwości wspierać finansowo nasze wysiłki edukacyjne:
-
paypal
- przelewy krajowe: 61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
- przelewy międzynarodowe (IBAN): PL61 1020 1068 0000 1802 0292 1096
No comments:
Post a Comment